Keressük a Gardino KertÉszét!

Te leszel az?

Amennyiben a kertészkedést te is élményként fogod fel, és tudásod másokkal is szívesen megosztanád, akkor hoztunk egy nagyszerű lehetőséget!

Keressük márkanagykövetünket, aki hasznos és szórakoztató tippeket tartogat a tarsolyában. Válj Te is Gardino „kertÉsszé” és segíts a kertészkedni vágyóknak könnyebben venni a szembejövő akadályokat. 

FONTOS! A jelentkezéshez egy videót kell készítened április 2. vasárnap éjfélig. A feladatot emailben küldjük neked, miután felvetted velünk a kapcsolatot.


Mire gondolunk?

Szeretnénk oldalunkat folyamatosan fejleszteni és kibővíteni egy TikTok oldallal, ahol rövid formátumú, szórakoztató videókban célunk megmutatni mindenki számára, hogy a kertészkedés lehet egyszerű és örömteli a megfelelő tudás birtokában.

 
Lennél ebben partnerünk?

A Gardino „kertÉsz” nagyköveteként a TikTok oldalunkra kerülő videós tartalmak rendszeres elkészítése lenne a feladatod, heti 1db videó keretében.

Te vagy a tökéletes jelölt, ha bármelyik igaz rád:

- a kertészkedés kedvenc hobbijaid közé tartozik, vagy hivatásos kertész vagy


- zöldségeket, gyümölcsöket, vagy fűszernövényeket termesztesz


- dísznövényeket, zöldnövényeket, vagy virágos kertet ápolsz


- van kerted vagy növényekkel teli balkonod

A TikTok platform használatával kapcsolatban tréninget biztosítunk, de elengedhetetlen, hogy általánosságban jól ismerd a közösségi média platformokat, és fiatalos, közvetlen kommunikációs stílussal rendelkezz.


Ne feledkezzünk a meg jutalmadról sem!

Hogy lásd mennyire támogatjuk a hobbidat és munkádat, együttműködésünk alatt MINDEN hónapban kedvedre válogathatsz a webshopunk termékei közül,

40 000Ft értékben


Így tudsz jelentkezni

Ha kipróbálnád magad "kertÉsz" nagykövetként, jelentkezz egy pár mondatos bemutatkozással a kertesz@gardino.hu email címen. Az e-mail tárgya a következő legyen: "Gardino kertÉsz 1.kör". A kiválasztott nagyköveteket a pályázat lezárása után értesítjük emailben.


Írj nekünk minél hamarabb, hiszen a videó készítésére csak néhány napod lesz.