Mi a Gardinonál egy fiatalos csapat vagyunk, akik haza szerettük volna vinni a trópusi dzsungelek élményét, de hamar rájöttünk, hogy túl nagy fába vágtuk a fejszénket (valójában sose vágnánk ki fákat!). Nem tudtuk honnan szerezzük be a növényeink gondozásához szükséges termékeket, ezért rövidesen elsárgult levelek és gondozatlan kert fogadott minket. A kertészkedést munkának fogtuk fel, és időbe telt, mire rájöttünk, hogy ezt élményként is meg lehet élni. Rengeteg keresés, utánajárás, gyomlálás, és kisérletezgetés után végre sikerült megteremteni az otthoni dzsungelünket, majd úgy döntöttünk, hogy ebben segítünk másoknak is. Ezen felbuzdulva összeálltunk Magyarország egyik legnagyobb kertészeti nagykereskedésével és létrehoztuk az életteli növényekhez vezető online megoldást a gardino.hu-t. 

Gardino kertész bárki lehet:

például a szobakertész aki csodaszép virágokból lugast épít maga köré. Kertész lehet az is aki mennyei ízű fűszernövényeket termeszt az asztalára. Mi kertésznek nevezzük a teraszt virágba borító balkonkertészeket, de a családot büszkévé tevő kertszépítőket és a zöldségtermesztőket is.

Bármilyen kertész is legyél, folyamatosan kihívásokkal találkozol. Tudni kell melyik föld a legjobb a fűszernövénynek, hogyan lehet távol tartani a kártevőket a paradicsomtól. A kaspót ki lehet-e tenni a teraszra és mitől lesz hosszú életű és gyönyörű a zöldnövény, hogyan és mikor érdemes a kertet füvesíteni és megéri-e esővízgyűjtőbe fektetni.

Mi minden nap azon dolgozunk, hogy a kertészkedés Neked egyszerű és örömteli legyen. Válj Te is Gardino kertésszé és vedd velünk könnyedebben a szembejövő akadályokat.

A Gardinonál fontosnak tartjuk, hogy Veled együtt fejlesszük oldalunkat és termékeinket, hogy a jövőben is érdemes legyen visszalátogatnod hozzánk. Javaslataidat izgatottan várjuk a segitunk@gardino.hu email címen.


Kellemes vásárlást és vidám kertészkedést kívánunk!

 csapata