Szállítási információk

Rendelj könnyedén és mi házhoz szállítjuk Magyarország bármely pontjára!

A Gardinonál azon dolgozunk, hogy a kertedbe villámsebesen és probléma nélkül jussanak el az általad választott termékek. Itt összeszedtük neked a legfontosabb szállítási információkat, hogy tudd mire számíthatsz! 


Szállító partnereink a Trans-Sped és az MPL.

Nálunk a minőség nem csak a termékeinkben, hanem a szállításban is megmutatkozik. Büszkén jelenthetjük ki, hogy szállító partnerünk a Trans-Sped Zero, akik segítségével garantáltan gyors és biztonságos szállítást biztosítunk a megrendelt termékeidnek. Raklapos termékek esetében a Pannon Express-el és a Trans-Sped fuvarozással szállítunk. Emellett az MPL is szerződött partnerünk


Környezetbarát szállítás gyári csomagolásban, extra csomagolás nélkül.
Nálunk nincs felesleges környezetterhelés vagy fölösleges hulladék. Minden terméket eredeti gyári csomagolásban juttatunk el hozzád, extra csomagolóanyag felhasználása nélkül. Nem használunk se térkitöltőt, se zöld kukacot, semmi felesleges műanyagot, vagy faszármazékot, mégis karc és törés nélkül fogod megkapni a rendelésed. Így nemcsak a környezetet, de a lelkiismeretedet is óvjuk!

Mikor érkezik a rendelésed?

Mi is alig várjuk, hogy minél előbb kézbesíthessük neked a választott termékeket! Rendeléseidet a következő időkeretekben várhatod:

• Normál rendelésedet 1-2 munkanap alatt házhoz szállítjuk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogyha délelőtt rendelsz, jó eséllyel másnap már használhatod is! Kertészeti szezonban (április-május) 1-2 napot csúszhat a kiszállítás, de igyekszünk az ilyen napokat minimálisan tartani.

• Raklapos rendeléseket pedig 2-3 munkanap alatt juttatjuk el hozzád.


Kérheted egy bizonyos napra a rendelésedet:

Tudjuk, mennyire fontos, hogy a megrendelt termékeid pontosan akkor érkezzenek, amikor ráérsz. Éppen ezért lehetőséget biztosítunk neked a rendelés leadásakor a fix napi kézbesítés kérésére a megjegyzés menüben a rendelés leadása előtt, a kosár oldalon. De ha rendelés után felhívsz vagy írsz nekünk az is jó. Ha egy bizonyos napot választottál ki, amikor a legkényelmesebb számodra a kézbesítés, ne habozz jelezni nekünk, és mi mindent megteszünk azért, hogy igazodjunk az igényeidhez!  


Személyes átvétel 100 000 Ft felett a nagytarcsai raktárunkban:

Személyes átvétel nagytarcsai raktárunkban lehetséges minden 100 000 Ft fölötti, előre kifizetett rendelés esetén. Ha ezt választod, akkor rendelésed leadása utáni napon felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszélünk egy számodra kedvező időpontot az átvételről.


Szállítási díjaink:

Igyekszünk a szállítási díjainkat minimálisan tartani, azonban a nagy méretű és nehéz termékek esetén néha felárat kell felszámolnunk (pl. esővízgyűjtők vagy raklapos rendelések), mivel ilyen esetekben nekünk is magasabb díjat számláznak ki a futárszolgálatok. A pontos szállítási díjakat a rendelésed leadása folyamán számolja ki neked a honlapunk az általad megadott címhez igazodva.


Szállítási díjaink a következőképpen alakulnak:

• 0 - 29 999 Ft összegű rendelés esetén: 1 990 Ft

• 30 000 Ft - 59 999 Ft összegű rendelés esetén: 1 590 Ft

• 60 000 Ft összegű rendelés esetén: Ingyenes

Nagy méretük miatt minden esővízgyűjtő szállítása darabonként 4 990 Ft.

Ha raklapos termékeket választasz:

• Szállítási díj irányítószámtól függően: 18 990 Ft - 29 990 Ft


Pontos összegeket a rendelés leadása előtt a szállítási oldalon számol neked a honlapunk.


Fontos tudni a raklapos szállításról:

Néhány részlet, amit érdemes szem előtt tartanod:

• Raklapos termékek szállítása előtt mindig felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket a te igényeidhez igazodva. A raklapokat emelőhátfalas autóval szállítjuk, a sofőr árumozgató békával veszi le és igyekszik a Neked legmegfelelőbb helyre tenni az árut. Vedd figyelembe, hogy a raklapos termékeket csak megfelelő terepviszonyok mellett tudja sofőrünk bevinni a kapun (pl. lebetonozott autóbejáró), valamint, hogy a sofőrnek sok címre el kell jutnia egy nap, így a termékek lerakodás utáni pakolásában nem tud segíteni.

• Raklapos szállításoknál utánvétes fizetés választása esetén csak készpénzzel tudsz fizetni. Kérlek előre készítsd ki a pontos összeget, mert a futárok nem mindig tudnak visszaadni. Ha kártyával szeretnél fizetni, akkor kérlek válaszd a bankkártyás fizetés opciót a honlapunkon a rendelés leadása során.

• A szállítási díj raklaponként és távolságtól függően változik. Az irányítószámod alapján automatikusan kiszámításra kerül fizetéskor, hogy mindig pontosan tudd, mire számíthatsz.


Ne feledd, hogy mindig megtalálsz minden részletet a termék leírásában. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

A Te elégedettséged a mi célunk, és a Gardino mindig arra törekszik, hogy ne csak a termékek minőségében, hanem a kiszolgálásban is a legjobbat nyújtsa. Ha bármilyen további kérdésed van, vagy egyedi kéréseid, javaslataid támadtak, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Örömmel állunk rendelkezésedre: segitunk@gardino.hu, vagy +36 30 495 5761.


Köszönjük, hogy a Gardinot választottad, és várjuk, hogy részese lehessünk kerted virágzásának!