Legyen Tied az országban a legszebb balkonkert!

Lehet, hogy a Te kertedet keressük? Jól érzed magad növények közt és ez meglátszik a balkonodon/teraszodon is? Oszd meg másokkal a büszkeséged és bátorítsd őket a környezetük szépítésére. Emellett értékes ajándékutalványt nyerhetsz, ami felhasználhatsz a’ kiskerted’ további csinosítására. Jelentkezz, mert a Gardino.hu keresi a legvirágosabb, legtermőbb és legkreatívabb balkonkertet az országban.
 

Mit jelentenek a kategóriák?


Legvirágosabb: a balkonodat szép és egészséges virágok díszítik egymással és az őket körülvevő környezettel harmóniában
Legtermőbb: termeszteni nem csak kertben lehet. Erre Te vagy az egyik legjobb példa, hiszen balkonodon találunk fűszernövényt, zöldséget, gyümölcsöt, vagy ezek egyikét.
Legkreatívabb: a kis hely sem riasztott vissza, a balkonodat a lehető legötletesebben rendezted be, természetesen növényekkel a főszerepben


Egyszerre csak egy kategóriára tudsz nevezni.

Jelentkezés menete

  1. Fotózd be a balkonodat: készíts 1-3 fényképet a balkonodról. Legalább az egyik képen próbáld meg a balkonod teljes egészét befényképezni, mivel ezt fogjuk feltölteni a Facebook oldalunkra, ahol lehetőséged nyílik majd a közönségdíj elnyerésére.
  2. Töltsd ki a lenti linken található jelentkezési lapot, ide töltsd fel a képeket is (jpg,png formátumban). Egy kép mérete nem haladhatja meg az 5MB-ot.

Kövesd be a Gardino Facebook és Instagram oldalát, így követheted a verseny minden lépését 😊


Jelentkezési határidő: 2022 július 6.
Bírálati időszak: 2022. július 11-14.
Eredményhirdetés: 2022 július 15.

Jelentkezési itt:

https://form.jotform.com/221653603636050 

 

Kik fogják kiválasztani a nyertes kerteket?

A pályázatokat három tagú zsűri bírálja el. A nyertes balkonok kiválasztása többségi szavazás alapján történik.

 

Nyeremények

Mind a 3 kategória győztesét jutalomban részesítjük:
  • 35 000Ft-os COMPO vásárlási utalvány a gardino.hu oldalon

Közönségdíj

 A verseny keretein belül, a három kategórián felül elindul egy közönségszavazás a https://www.facebook.com/www.gardino.hu oldalon, melynek győztese elnyeri a "Gardino Balkonkert Szépségverseny Közönségdíj"-at (továbbiakban 'Közönségdíj'). A pályázat során beérkezett képek közül kiválasztjuk mindenkinél azt a képet, ami a legjobban ábrázolja a balkonkertet, ezt feltöltjük a Facebook oldalunkra, ezáltal lehetőséget adunk a szavazásra. A legtöbb lájkot kapott fénykép nyeri el a Közönségdíjat.

Közönségszavazás időszaka: 2022. július 7-július 10.

Eredményhirdetés

A nyerteseket július 15-én a Gardino Facebookon oldalán hirdetjük ki és feltüntetjük a https://gardino.hu/pages/gardino-balkonkert-szepsegverseny-2022 oldalon is. A nyertesekkel a jelentkezéskor megadott email címen vesszük fel a kapcsolatot az eredményhirdetést követő 3 munkanapon belül.

Versenyszabályzat

A jelentkezés előtt kérlek figyelmesen olvasd el a Versenyszabályzatot