Legyen Tied az országban a legszebb balkonkert!


 
Lehet, hogy a Te kertedet keressük? Jól érzed magad növények közt és ez meglátszik a balkonodon/teraszodon is? Oszd meg másokkal a büszkeséged és bátorítsd őket a környezetük szépítésére. Emellett értékes ajándékutalványt nyerhetsz, ami felhasználhatsz a’ kiskerted’ további csinosítására. Jelentkezz, mert a Gardino.hu keresi a legszebb, legtermőbb és legkreatívabb balkonkertet az országban.
 
Balkonkert Szépségverseny

Mit jelentenek a kategóriák?


Legszebb: a balkonodat szép és egészséges növények díszítik egymással és az őket körülvevő környezettel harmóniában
Legtermőbb: termeszteni nem csak kertben lehet. Erre Te vagy az egyik legjobb példa, hiszen balkonodon találunk fűszernövényt, zöldséget, gyümölcsöt, vagy ezek egyikét.
Legkreatívabb: a kis hely sem riasztott vissza, a balkonodat a lehető legötletesebben rendezted be, természetesen növényekkel a főszerepben


Egyszerre csak egy kategóriára tudsz nevezni.

Jelentkezés menete

  1. Fotózd be a balkonodat: készíts 1-3 fényképet a balkonodról. Legalább az egyik képen próbáld meg a balkonod teljes egészét befényképezni, mivel ezt fogjuk feltölteni a Facebook oldalunkra, ahol lehetőséged nyílik majd a közönségdíj elnyerésére.
  2. Töltsd ki a lenti linken található jelentkezési lapot, ide töltsd fel a képeket is (jpg,png formátumban). Egy kép mérete nem haladhatja meg az 5MB-ot.

Kövesd be a Gardino Facebook és Instagram oldalát, így követheted a verseny minden lépését 😊


Jelentkezési határidő: július 4.
Bírálati időszak: július 5-9.
Eredményhirdetés: július 10.

Jelentkezési itt: https://docs.google.com/forms/d/10vRDfDM097gjlMnWkMmFgQyreQ8EFddDju28FhBkoL4/edit

 

Kik fogják kiválasztani a nyertes kerteket?


A pályázatokat három tagú zsűri bírálja el. A nyertes balkonok kiválasztása többségi szavazás alapján történik.


Zsűritagok: Bódi Szilvi, Raskó László, Kozák Nóra

 

Nyeremények

Mind a 3 kategória győztesét jutalomban részesítjük:
  • 20 000Ft-os vásárlási utalvány a gardino.hu webshopon

Közönségdíj

 A verseny keretein belül, a három kategórián felül elindul egy közönségszavazás a https://www.facebook.com/www.gardino.hu oldalon, melynek győztese elnyeri a "Gardino Balkonkert Szépségverseny Közönségdíj"-at (továbbiakban 'Közönségdíj'). A pályázat során beérkezett képek közül kiválasztjuk mindenkinél azt a képet, ami a legjobban ábrázolja a balkonkertet, ezt feltöltjük a Facebook oldalunkra, ezáltal lehetőséget adunk a szavazásra. A legtöbb lájkot kapott fénykép nyeri el a Közönségdíjat.

Közönségszavazás időszaka: 2021. július 5. - július 9.

Eredményhirdetés


A nyerteseket július 10-én a Gardino Facebookon oldalán hirdetjük ki és feltüntetjük a https://gardino.hu/pages/balkonkert-szepsegverseny oldalon is. A nyertesekkel a jelentkezéskor megadott email címen vesszük fel a kapcsolatot az eredményhirdetést követő 3 munkanapon belül.

Versenyszabályzat


A jelentkezés előtt kérlek figyelmesen olvasd el a Versenyszabályzatot